Казус по маркетинг


Казус по маркетингУважаеми студенти,

моля прочетете внимателно казуса и отговорете на въпросите след него.


„От незапомнени времена BestBaby Corporation, призводител на бебешки принадлежности и оборудване, се радва на прекрасна репутация сред търговците, на добър отзвук сред клиентите и стабилна подкрепа от страна на акционерите. Но точно тогава бебето на известна личност се наранява, когато детската му количка се преобръща в резултат на отказ на спирачките й. Медиите полудяват, а главният изпълнителен директор Грег Джеймс се озовава в непозната ситуация.

На сутринта след инцидента Грег свиква спешно среща на ръководния екип. Докато опреснява паметта си, за да се подготви за срещата, той се сеща за Arzep Enterprises, основният доставчик на материали и части за BestBaby. Спомня си, че административния директор Кийт Сигизмунд му е казвал, че Arzep са сменили дотавчиците си, за да намалят собствените си разходи. Въпреки това Кийт убедил Грег, че новият материал, макар и с леко променени характеристики, не се е отразил на качеството на компонентите на Arzep.

До началото на спешната среща няколко от работниците заплашват да напуснат, а в пресата и Интернет се разпространяват истории и за други потребители, имали проблеми с детските си колички. По време на срещата Кийт хвърля бомбата: докладна отпреди година от работник в производството, където се казва, че новите спирачни фитинги, доставени от Arzep, не захапват предните спирачки така добре, както предишните им доставки. Същият работник, както и някои други, са се оплакали в миналото, че Кийт не е обръщал достатъчно внимание на докладните, които са му представяли.”


Други реферати:
Психологическа характеристика на изкуството да се помага (66 страници)
Социално подпомагане под формата на услуги
Комформизма в училище
Социалният диалог в България
Социални помощи предоставяни от Дирекция Социално подпомагане. Целеви помощи


Изтегли рефератаСоциални помощи предоставяни от Дирекция Социално подпомагане. Целеви помощи - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия