Описание и категоризация на хотел Рила-БоровецЧовешки ресурси


За да задовали клиента, комплекса е осигурил най- компетентното обслужване. В хотела работят 386 души, които са квалифицирани в своята длъжност и знаят английски, руски и немски.

На рецепцията работят 6-ма рецепсиониста, който посрещат гостите с усмивка. За съпровождане и носене на багаж хотела разполага с 5-ма пикола, а за почистването на стаите и дрехите на клиентите отговарят 38 камериерки и 9 човека персонал за химическо чистене.

Обслужващия персонал на гардеробната се състои от 4-ма човека.В ресторантите „Рила” и „Искър”, в салона за закуска, виенската сладкарница и механата работят 43 сервитьора, 12 бармана, 4-ма бюфетчика, 8 главни готвача, 18 помощник готвача и 35 души помощен персонал. Във всички парове и дискотеки на комплекса работят 53-ма сервитьора и 21 бармана.

В хотела работят техници по потдръжка на ел. инсталация, ВиК и дърводелец. В охранителния отдел има 28 човека, който осигуряват спокойствието на гостите. При инцидент или хрема може да разчитате на доктора и медицинската сестра в хотела.

В спортния, спа и уелнес центъра работят екип от 3- ма фитнес инструктора, 16 масажисти и 19 козметика. Те ще се постараят да ви отпуснат и разкрасят ефикасно и ще ви накарат да усетите разликата от процедурите в хотел „Рила”.


Други реферати:
Безработица в различните сектори и региони
Кредитна дейност на търговските банки
Изменението на БВП (2002-2007)
Икономически растеж
Роля на Централната банка като член на ЕС


Изтегли рефератаРоля на Централната банка като член на ЕС - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия