Планиране на специално събитие

Представяне

Бейзболен и софтболен клуб “Ейнджълс” е създаден на 01.06.2004 г. в град Дупница и има за своя основна задача да популяризира спорта сред децата в града и околните общини, както и да участва със свои отбори в шампионатите на Страната. За своя база Клубът ползва спортният терен на село Джерман.

Постижения и награди

Софтбол – през 2006, 2007 г. дамският ни отбор е бронзов медалист от Националния Шампионат като през 2006 достигна и финал за Купата на Страната.

Последният сезон, 2008 г. е носител на Купата на Страната.

Клубът има три представителки в Националният Отбор – жени и пет девойки в Националният Орбор до 16 г. възраст, които ще представят Страната тази година.

Бейзбол – Детският ни отбор е съставен от деца от село Джерман. През 2005 – 2006 г. клубът участва в държавните първенства с детски отбор до 12 г. възраст. А през 2007 – 2008 г. клубът се представи и в по-горната възрастова граница до 15 г.

Детският ни отбор все още няма спечелени призови места.

Съпътстващи дейности

Освен дейността на предсталителните отбори – Софтбол жени/ девойки, и Бейзбол 13 – 15 г. възраст – Клубът развива и училищен спорт съвместно с местното училище в село Джерман и ОУ ”Климент Охридски”, град Дупница. Децата заети в училищната дейност на Клуба вземат участие в училищни първенства, организирани от съответните федерации.

Специалното събитие

Клубът, свместно с Община Дупница, НА „Младежта в действие” и Актавис България организира представително специално събитие за отразяване на постигнатите резултати от дейността финансирана от НА „Младежта в действие” по Европейска програма „Младежки инициативи”, с проект „Европейско гражданство – равнопоставеност и толерантност сред младите хора”, което ще се проведе на 24.05.2010 г.

Участниците

Участници в събитието ще бъдат отборите по Софтбол и Бейзбол на клуба.


Други реферати:
Възникване на педагогиката
Детски фолклор
Моята визия за новото начално училище
Едуард Клапаред
Общуването като възпитателен феномен. Нравствено възпитание


Изтегли рефератаОбщуването като възпитателен феномен. Нравствено възпитание - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия