Програмен продукт Бизнес навигатор

ПРОГРАМЕН ПРОДУКТ “БИЗНЕС НАВИГАТОР”


Инсталиране на програмата


I.Стартиране на инсталационния диск на БИЗНЕС НАВИГАТОР

Инсталирането на БИЗНЕС НАВИГАТОР става с автоматичната инсталираща програма, която се задейства автоматично в момента на поставянето на инсталационния диск в CD-ROM устройството на компютъра. Можете да инсталирате сами програмата, без да се налага да имате специални познания по операционни системи и компютри. Желателно е само да следите съобщенията, които излизат на екрана, и да потвърждавате информацията за тях.

На инсталационния диск на БИЗНЕС НАВИГАТОР се намират също и други допълнителни средства за обучение – мултимедийни уроци, документация, шаблони и примери. Разгледайте подробно предоставената ви от фирмата-производител информация. Тя ще ви помогне да се запознаете подробно с новите функции и с автоматичните операции на БИЗНЕС НАВИГАТОР, които съкращават ежедневната работа с 90%. Облекченията при работа с автоматичните операции ще почувствате веднага след като започнете да ги използвате.

Поставете диска на БИЗНЕС НАВИГАТОР в CD-ROM-устройството на вашия персонален компютър. Автоматично се стартира инсталационната програма. Появява се екран за избор на работен език "Business Navigator" - със списък на езиците за инсталация – "Installation language". Името на всеки екран е изписано в заглавна му лента.

С левия бутон на мишката маркирайте "Български" и потвърдете с бутона със зеления знак, името на който - "Select" – се появява като подсказка в жълто поле, след като без натиск задържите малко стрелката на мишката върху него.

За ваше улеснение ще се договорим, че при маркиране, щракване и двойно щракване в нашето ръководство имаме предвид винаги и само левия бутон на мишката.

След избора на работен език се отваря екранът на инсталационната програма на Бизнес Навигатор: "Бизнес Навигатор: Счетоводство и Работни заплати".

Този екран съдържа следните икони:

· Счетоводство,

· Документация,

· Мултимедийни уроци,

· Заплати,

· Шаблони и примери,

· Изход.

В екрана "Бизнес Навигатор: Счетоводство и Работни заплати" курсорът е изобразен като ръка, с която можете да натискате иконите. Когато курсорът с формата на ръчичка се позиционира на избраната икона, иконата изпъква и вие можете да я натиснете като бутон.

II.Инсталиране на версия за едно работно място

На основния екран на инсталационната програма на БИЗНЕС НАВИГАТОР натиснете икона "Счетоводство", от която се извършва инсталацията на БИЗНЕС НАВИГАТОР. След кратко съобщение започва


Други реферати:
Теми за ЗИП обучението по география и икономика
Същност и сфери на възпитанието
Структура и закономерности на педагогическия процес
Професионален профил на професията детски учител
Реформаторска педагогика


Изтегли рефератаРеформаторска педагогика - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия