Разработка на бизнес проект

Фирмата е акционерно дружество с главен акционер Магарита Христова, която притежава 42% от акциите на фирмата. Фирма”Italian milk” , която е Италианска фирма за производство на мляко притежава 38% от акциите, останалата част 20% са притежание на работниците във фирма “Май дей”.

Финансовият отдел е с мениджър Митко Апостолов ,търговският отдел е ръководен от Ирина Желязкова, маркетинга и рекламата са с мениджър Силвия Георгиева и не на последно място е и мениджър логистика Ивайло Иванов.

. Фирмата е регистрирана във Софийският окръжен съд и е издадено удостоверение N 317/03.04.2002. Фирмата започва дейността си със закупуването на мандра за производство на бяло саламурено сирене. Суровината се закупува от частни производители. В много от случаите полученото във фирмата мляко не отговаря на изискванията - не е с необходимата масленост, добавени са различни примеси (вода, брашно и др.). Това затруднява работата на фирмата, защото влошава качеството на приготвяното сирене.Търсенето на нашата продукция се разраства .Тези проблеми стават причина фирмата да започне да търси възможности за собствено произвдство. През 2004г. собствениците на “Май дей” АД вземат решение за теглене на кредит от Обединена Българска Банка и закупуват сгради и съоръжения за собствно производство на мляко млечни произведения . Както и подписването на дългосрочни договори с производителите на мляко в България с който договор ние целяхме да обвържем с нашата фирма най- добрите производители на мляко.

Заемът от 2004г. е напълно изплатен, но за закупуването на допълнителни машини и автопарк е теглен нов заем от Булбанк, от който са останали неизплатени 5 400 000лв.


Други реферати:
Интернационализация на публичната администрация в Европрйски съюз
Лекции по дисциплина Политика и публична власт
Публична администрация
Същност и характеристика на публичния сектор
Териториална администрация в съвременната държава


Изтегли рефератаТериториална администрация в съвременната държава - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия