Сравнителен анализ на публичните цени на туристическите продукти, предлагани в два конкретни конкурентни туристически обекта през 2008 г

Сравнителен анализ на публичните цени на туристическите продукти, предлагани в два конкретни конкурентни туристически обекта през 2008 г.


1. Кратка характеристика на туристическото предлагане на двата обекта.

В курсовият проект ще се направи кратка диагностика на цените и ценовата политика на два хотела, ситуирани в к. к. Златни пясъци. И двата хотела са ориентирани към целогодишно предлагане на продукта, въпреки че основната им натовареност е през летните месеци, когато се предлага морску туризъм

"Белвю" е тризвезден хотел, създаден за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на клиентите, добрата кухня и здравословния начин на хранене. Ценовата му политика е съобразена, както с качеството на предлаганите услуги така и с възможността за достъп до по-широк кръг от гости.

Разположен в южната част на Природен парк Златни пясъци, обгърнат от свежестта на девствена гора, хотелът предлага на гостите си великолепната морска панорама на северното крайбрежие. Неповторимата гледка, разкриваща се от терасите на комплекса е дала и името му, което се превежда, като " красива гледка".

Специално за гостите на хотел "Bellevue" е разработена бърза и удобна транспортна линия, обслужвана от "Shuttle bus". Благодарение на нея, отседналите в хотела имат удобен достъп до плажа на курортите "Ривиера" и "Златни пясъци".

Хотелът предлага безплатно за всички свои гости безжичен интернет достъп. Хотелът разполага с безплатен паркинг, охраняван с видеоапратура, която гарантира сигурността на автомобилите и спокойствието на гостите.

Хотел “Роял Бийч” е целогодишен хотел разположен в к.к. “Чайка”, гр. Варна - в района на сп. Журналист, к.к. Златни пясъци. Намира се на 500м от курорта “Ривиера”, на 250 м от плажната ивица (плаж Кабакум) и на 10км от центъра на Варна.


Други реферати:
Организация на ръководството-пищов
Организация на управлението.
Основи на управлението
Основи на управлението
Основи на управлението


Изтегли рефератаОснови на управлението - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия