SWOT анализ на фирма Ви Тур БГ

SWOT Анализ на фирма Ви Тур БГ
Ви Тур БГ е сравнително нова компания, основана в края на 2007г, с главен офис в град София. Компанията е създадена за да отговори на бързия темп на развитие на новите технологии в сферата на рекламата и по-специално в сферата на фотографията. Дейността е насочена главно към създаването на така наречените панорамни снимки и виртуални турове.


Панорамните снимки са относително нов вид продукт за представяне на екстериорни и интериорни решения. Те са подходящи за почти всеки бизнес, който представя продукта си в Интернет, или чрез презентации. Особено подходящи са за представянето на недвижими имоти, хотели, ресторанти (както и всякакъв друг вид заведения), спа центрове, културни забележителности, природни забележителности и др.


Същността на панорамната фотография се изразява в това че една панорамна снимка е изградена от няколко ( 4-6) кадъра. Принципът е такъв, че от колкото повече кадри се състои една панорама, толкова по-добро е нейното качество. Така съединените кадри образуват сферично изображение, което дава по- реална представа за заснетото пространство, от стандартните линейни снимки. Панорамните снимки дават възможност на зрителя да се потопи в илюзията, че е „вътре в заснетото пространство”. Поради естеството си, панорамните снимки могат да бъдат доставени до крайния потребител, или както ние го наричаме зрителя, само на някакъв вид електронна медия, като най-често това е интернет или презентационен диск.


Презентационните виртуални турове са друг добре развит продукт, който предлагаме на нашите клиенти. Те от своя страна представляват панорамни снимки, с най- високо качество, предназначени за гледане на цял екран, и свързани помежду си с помощта на активни зони(хиперлинкове), визуализирани под формата на бутони и падащи менюта. Изготвянето на виртуален тур включва и намесата на IT специалисти. Колкото повече хиперлинкове включва един виртуален тур- толкова по- сложен е за изпълнение.


Като компания изцяло насочена към панорамната фотография и развитието и в България, Ви Тур БГ разполага с високо квалифицирани фотографи, дизайнери, стичери, IT специалисти, и търговски представители. В този вид фотография, техническата страна е много важна, и за да бъдат конкурентно способни в световен мащаб, компанията разполага с най- новото във фотографската техника.


До момента Ви Тур Бг е работила за над сто клиента в България и няколко извън страната. Клиенти са главно от сферата на туризма (хотели, ресторанти, заведения, туристически агенции). Амбициите на компанията са да популяризира този вид фотография не само в туризма, но и във всеки друг бизнес, който има нужда от новаторско, различно и най-важното по-престижно представяне.Във настоящия SWOT анализ, ще анализирам Ви Тур Бг като бизнес възможност.

Други реферати:
Влияние на външните фактори върху държавните разходи
Влияние на инфлацията въру доходите и социалното осигуряване
Влогове и депозити - теория и видове
Въведение в банковото дело
„До Чикаго и назад” - Алеко Констанинов


Изтегли реферата„До Чикаго и назад” - Алеко Констанинов - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия