Танц върху душата

ТАНЦ ВЪРХУ ДУШАТА


Вятърът – съставен елемент от третата стихия „въздух”. Toй е нещо необятно, може да се каже непознато, също като различните хора с различни характери. В него всеки може да намери част от себе си – пролет, когато той украсява косите си с нежни ябълкови цветчета или през лятото, когато ласкаво гали лицето ти в полъх. Всичко това навява на лирична приказка или нереална история, също като с хората с по-чувствителни души.

A вятъра има и друга своя страна – през есента, когато е хванал в своите паяжини пожълтелите листа и ги дърпа насила да играят неговия танц – танц студен, но по особен начин омагьосващ съзнанието им... или пък през зимата, когато на същия този танц са обречени снежинките – наследници на пожълтелите листа.

Нещо неразбираемо, нали? Но само на пръв поглед...и само за хората, които немогат да разберат същината на „Танцът на вятъра”.

Taka eдин писател би описал танцът на вятъра или неговата игра, игра със сезоните /различните хора и характери/, но за мен, обикновеният човек беше достатъчно да видя изпълнението на трупата „Танцът на вятъра” и да усетя всичко това, което се случва и със ябълковите цветчета и със пожълтелите листа и със снежинките...

В този спектакъл имаше по нещо за всеки. Като се започне от плавните нежни изпълнения на момичетата и се стигне до бурните вихри на момчетата, и така .... всичко да премине през четирите сезона – пролет, лято, есен и зима.

Всичко в този танц е като едно цяло, което зависи от по-малките си съставни части. Така, както пролет без зима на идва. Всичко беше един танц, танц изигран от хора, танц който показа, че в изкуството няма граници мяжду природата и човека. Taнц, който вдъхва във всеки сигурност, въпреки различията между него и другите...това беше за мен изпълнението на трупа „Танцът на вятъра”. Пожелавам на всеки, който чете това, поне веднъж в живото му да потанцуват и върху неговата душа.

Други реферати:
Архивиране на данни. Предназначение на архивиращите програми
Интернет технологии и WEB дизайн
DC++ настройки
Видове вътрешна памет
Алгоритми за търсене и броене в масив


Изтегли рефератаАлгоритми за търсене и броене в масив - Facebook Image
Сайтът се поддържа от DH Studio | pomagalo1.com © 2012 | Общи условия